Contact & aanmelden

De praktijkruimtes van Ergotherapie Mila zijn gevestigd in Cuijk en Nijmegen. 

Cuijk: Ergotherapie Mila is gevestigd in zorgcentrum Medipoort. Op verzoek kom ik aan huis of op school bezoek in gemeente Land van Cuijk. 

Nijmegen: Gelderselaan 2 bij kinderfysiotherapie Theeuwes. Op verzoek kom ik aan huis of op school bezoek in gemeente Nijmegen en Heumen.

Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken, dan kan u het beste het contactformulier invullen op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

Aanmelden kan via het contactformulier op de website. Je hebt geen verwijzing nodig van een (huis)arts. Ik, Mila de Moor, neem zo spoedig mogelijk contact met je op! 

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om je kind gelukkig te zien. Heb jij een vraag of een probleem, maar weet je niet bij wie je terecht kan? Ook met deze vraag kan je bij mij terecht! Past jullie vraag niet bij kinderergotherapie, dan help ik graag door te adviseren bij wie je wél terecht kan! Wij hebben een breed netwerk en kunnen makkelijk doorverwijzen naar collega’s in de zorg. Dus twijfel jij of ergotherapie de juiste keuze is voor jouw vraag? Bel gerust!

Indien je nog geen persoonlijke gegevens van het kind met ons wil delen, mag u dit benoemen in het antwoord op de vragen. Voor we de behandeling kunnen starten hebben wij deze gegevens wel van u nodig.