Contact & aanmelden

De praktijkruimte van Ergotherapie Mila is gevestigd in Cuijk. Wij zitten in zorgcentrum Medipoort. Op verzoek kom ik aan huis of op school bezoek in gemeente Land van Cuijk. 

Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken, dan kan dat telefonisch, per mail of via het contactformulier op de website.

Ben ik niet in de gelegenheid de telefoon op te nemen, laat dan een bericht achter of stuur een e-mail. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Aanmelden kan telefonisch, per mail of via het contactformulier op de website. Je hebt geen verwijzing nodig van een (huis)arts. Ik, Mila de Moor, neem zo spoedig mogelijk contact met je op! 

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om je kind gelukkig te zien. Heb jij een vraag of een probleem, maar weet je niet bij wie je terecht kan? Ook met deze vraag kan je bij mij terecht! Past jullie vraag niet bij kinderergotherapie, dan help ik graag door te adviseren bij wie je wél terecht kan! Wij hebben een breed netwerk en kunnen makkelijk doorverwijzen naar collega’s in de zorg. Dus twijfel jij of ergotherapie de juiste keuze is voor jouw vraag? Bel gerust!