Ervaringen

Lees hier wat anderen zeggen over mijn behandelingen

Op deze pagina lees je voorbeelden waarmee ik je verder kan helpen en lees je over ervaringen van mijn behandelingen. 

Wil je zelf een ervaring achter laten? Dan kan dat door op onderstaande knop ‘laat een review achter’ te klikken of een mail te sturen naar: info@ergotherapiemila.nl

Voorbeelden waarmee ik je verder kan helpen

Mijn kind is heel gevoelig, ik vraag me af wat er aan de hand is. Hij is gevoelig voor geluiden, in drukkere tijden kan hij heel geprikkeld reageren en zich op momenten afsluiten.

Mijn kind kan moeilijk snel schakelen en kan woede-uitbarstingen hebben. Hij moet dan eerst tot rust komen voor je met hem kan praten.

Mijn kind heeft een extreme voorkeur voor bepaalde kleding, veel kleding zit niet fijn en wil ze niet aan. De kledingkeuze is daarom erg beperkt.

Ons kind is op school gesloten, terughoudend, kan bangig zijn en hij kan blokkeren. Thuis is het een vrij en blij kind. Wij willen hem op school ook graag zo zien.

Mijn kind vindt het moeilijk om te knutselen. Op school zien ze dat ze achterloopt met knippen, tekenen en kleuren. Ik wil graag dat ze naar groep 3 kan maar de juf weet niet of ze klaar is voor het schrijfonderwijs.

Mijn kind kan zijn veters niet strikken. Hoe vaak we het ook oefenen, het wil maar niet lukken.

Mijn kind heeft pijnklachten tijdens het schrijven en heeft veel moeite met leesbaar schrijven

Mijn Kind komt niet tot leren. Hij/zij heeft moeite zich te concentreren in de klas, moeite met plannen en organiseren, het starten aan een taak gaat moeizaam.