Ervaring met prikkelverwerking

Hulpvraag
Onze dochter had moeite met het verwerken van prikkels en het plannen en concentreren op school, het slapen ging thuis ook moeilijk. Ze kwam moeilijk in slaap en sliep moeilijk door.
Onze zoon had veel boze buien thuis. Ook hij had moeite met prikkelverwerking alleen kwam dit bij hem op een andere manier tot uiting. Op school had hij er ook last van waardoor hij het liefst in moeilijke situaties naar huis wou rennen.
 
Onze ervaring bij Mila
We krijgen goede persoonlijke begeleiding, afgestemd op ons gezin. Mila kijkt echt naar onze kinderen en naar wat ze nodig hebben om beter in hun vel te zitten.
Toen het heel snel slechter ging op school met onze zoon, sprong Mila gelijk in en werkte heel goed samen met zijn leerkracht en intern begeleider om ervoor te zorgen dat onze zoon zich ook op school beter ging voelen.
Onze dochter en zoon zijn altijd met plezier naar Mila toe gegaan, het voelt vertrouwd en ze komen er positief uit.
 
Wat heeft de hulpvraag ons gebracht
Onze dochter heeft nu geen therapie meer nodig en weet nu zelf wanneer het haar te veel wordt en hoe hiermee om te gaan. 
Onze zoon gaat nog steeds naar Mila. Hij weet steeds beter wat hij moet doen als hij in een situatie komt wanneer het hem te veel wordt, de buien thuis zijn een stuk minder heftig en korter dan eerst. 
Ook hebben wij als ouders meer inzicht gekregen wat bepaalde situaties met onze kinderen doen en hoe wij hier het beste mee om kunnen gaan of op kunnen reageren.  
Op school heeft Mila veel uitleg aan de juf gegeven zodat ook de juf weet hoe zij het beste met onze zoon om kan gaan tijdens het geven van haar lessen.