Blogs

Leuk dat je de blogpagina hebt gevonden! vind het leuk om mijn website bezoekers op de hoogte te houden van nieuwe informatie en weetjes. Ik deel graag mijn kennis. Ondanks dat blogschrijven nog nieuw voor mij is, doe ik mijn best om eens in de maand een nieuwe blog te schrijven. Wil je meer informatie over een bepaald onderwerp? Ben je nieuwsgierig naar een van mijn ervaringen of wil jij iets met mij delen? Mail het dan naar info@ergotherapiemila.nl en ik zal kijken of ik er een leuke en interessante blog over kan schrijven!

Blog

Typ10 cursus weer van start!

De typ cursussen gaan weer van start in 2023!!
Wil jouw kind op een leuke en kindvriendelijke manier blind leren typen met 10 vingers? Wil jouw kind plezier ervaren, successen opdoen en een typdiploma halen na 10 lessen van een kinderergotherapeut gespecialiseerd in de typ10 methode.

Lees snel verder en meld je aan!

Blog

DCD, wat is dat?

DCD? Wat is het en hoe kunnen we het herkennen?
Revalidatie Friesland maakte samen met een aantal partners, waaronder Balans, een poster die kan helpen signalen van DCD of motorische problemen te herkennen. Hier zijn wij heel blij mee! We hopen kinderen hierdoor eerder en nóg beter te kunnen helpen! Weet jij al wat DCD betekend?

Blog

Typen in een handomdraai

Veel kinderen kampen met schrijfproblemen. Het leren schrijven wil niet altijd lukken. Ergotherapie Mila ziet veel kinderen met schrijfproblemen en wil deze kinderen, buiten de therapie die wordt aangeboden op het verbeteren van het schrijven, ook op een andere manier helpen.